Ценовник

ЦЕНИ ЗА 1 НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА
  Двокреветна соба Трокреветна соба
01.06-10.07 16 24
11.07-20.07 20 30
21.07-20.08 24 36
21.08-31.08 20 30
01.09-30.09 16 24

Цените се во евра. Цената е вкупна за изнајмување на соба или апартман за ноќевање.

- Секоја соба користи свое посебно купатило, тераса, клима уред, бежичен интернет, две соби користат целосно опремена голема кујна. Собите се со капацитет од 2 и 3 кревета, обезбеден паркинг, нема дополнителна доплата за деца.

- Апартманот се состои од 2 соби (5 и 6 кревета) две купатила (секоја од собите користи свое купатило), голема - целосно опремена кујна за две семејства, три тераси, клима уреди и бежичен интертнет.

Галерија

Повеќе »