Сместување

Сместувањето во Вилата е многу комфорно, бидејќи истата располага со два целосно опремени пространи апартмани со вкупен капацитет од 12 кревети. Секој од апртманите има две соби за спиење со 6 лежаи, две купатила, целосно опремена кујна со трепезарија и две паркинг места во двор. Собите се пространи и комфорни, со клима и пристап до WI-FI интернет. Секоја од собите има сопствена тераса, како и голема пространа тераса за кујната.

Галерија

Повеќе »