Локација

Вила Ана во Сутоморе е лоцирана во тивок и пријатен амбиент, а во близина на градската плажа, автобуската станица и градскиот пазар (300 м), како и два поголеми маркети (250 м). Објектот се наоѓа веднаш под главниот магистрален пат во урбанизираниот дел на населбата и истиот е на 700 м далечина од градската плажа, односно на 10-тина минути лесен од, од централното шеталиште и обалата.

Вила Ана