Одалеченост 10 мин. од плажа

Локација

Вила Ана во Сутоморе е лоцирана во тивок и пријатен амбиент, а во близина на градската плажа, автобуската станица и градскиот пазар (300 м), како и два поголеми маркети (250 м).

Повеќе »

Сместување

Сместувањето во Вилата е многу комфорно, бидејќи истата располага со два целосно опремени пространи апартмани со вкупен капацитет од 11 кревети.

Повеќе »

Сутоморе

Сутоморе е една од најпопуларните и најпосетените туристички населби во Црна Гора сместено на брегот на Јадранското море и го зафаќа најубавиот дел од крајбрежјето помеѓу Бар и Петровец.

Повеќе »